Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 25 m² bez realitkyPod Terebkou, Praha - Nusle

Pod Terebkou, Praha - NusleČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 500 Kč

+ Poplatky za služby450 Kč


RK NEVOLAT!

Byt je zatím k dispozici, pro prohlídku volejte.

Adresa: Pod Terebkou 7, Praha 4. Útulný, jižně orientovaný byt o rozloze 25m2, vhodný pro pár nebo jednotlivce, se nachází na klidné ulici s krásnou zelení přímo pod okny. Jedinečnou výhodou tohoto bytu je jeho lokalita. Je totiž vzdálený pouze 5 minut chůze od stanice metra Vyšehrad, 2 minuty chůze na zastávky Palouček a Divadlo Na Fidlovačce a 4 minuty na Náměstí Bratří Synků. Díky MHD jste tak za 4 minuty na Muzeu, za 6 minut na Florenci či na Karlově náměstí anebo za 11 minut na Andělu.

Cihlový dům má příjemnou tichou vlastní zahradu s možností posezení a hned za domem je park. Pod schody mezi ulicí Pod Terebkou a Táborskou je prostorné parkoviště, kde je vždy bezproblémové parkovaní. Dům má zrekonstruované společné prostory, novou zateplenou fasádu, nová plastová okna, nový výtah, fotobuňky na chodbách a vchodové dveře zabezpečené čipem.

Byt (4. patro) se pronajímá částečně zařízen, teda s vestavěnou zrcadlovou skříní (šatníková a skrytá kuchyňská část s dřezem – výborné řešení pro vždy hezký a čistý byt), psacím stolem, dvěma stolečky, dvouvařičem a lednicí. Po dohodě se současným nájemníkem je možné ponechání dalšího zařízení za cenu dohodou. Do koupelny se sprchovým koutem se vstupuje z předsíně.

Nájemce hradí poplatky 450 Kč na osobu (zahrnuje vodu, úklid domu, odpad apod.) a dále hradí elektřinu a plyn individuálně - podle spotřeby. V bytě jsou díky jeho jižní orientaci velice nízké náklady na plyn - cca 280 Kč měsíčně. K bytu je možné užívat zděný sklep za měsíční příplatek 300 Kč.

Menší domácí mazlíček je po dohodě možný. Možnost trvalého bydliště. KAUCE je ve výši jednoho měsíčního nájmu. Byt je velice příjemný, útulný a světlý, díky čemuž se v něm lidi cítí moc dobře.

Prohlídku prosím domlouvejme po telefonu, NE po emailu nebo SMS.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu217923
Dispozice1+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha25
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.