Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 68 m² bez realitkyMimoňská, Praha - Prosek

Mimoňská, Praha - ProsekČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 900 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Velmi pěkný světlý byt kompletně zrekonstruovaný a přestavěný. Dům stojí v zeleni mezi vzrostlými stromy, na které se díváte z balkónů. Praha 9, Mimoňská ul. V blízkosti metra. Byt byl původně 4+1 a nyní je přestavěn na 3+kk, celkem 68m2. Byt se skládá z obývacího pokoje spojeného s kuchyní (25 m2), dvou ložnic (13,7 a 17 m2), koupelny a WC, předsíně, 2 balkónů (8 a 7 m2) a spíže na chodbě. 4. patro, výtah, ústřední topení, sporák na plyn, dřevěné plovoucí podlahy, okna plastová, dveře kvalitní - dřevěná dýha a dřevěné obložkové zárubně. Dveře do bytu bezpečnostní. Vestavěné skříně v ložnici a předsíni. V koupelně je vana, skřínky s umyvadlem, zrcadlo, záchod. Dům je pěkný, pravidelně udržovaný. Uzavřená místnost na kola v přízemí. Veškeré občanské vybavení – nákupní možnosti, lékař, školy, školky a jesle, gymnázium a další střední školy v dosahu pěšky, u domu je dětské hřiště. Dlouhodobý pronájem, min. na 1 rok. Služby 3500 Kč zahrnují: teplá a studená voda, topení, stočné, odvoz domovního odpadu, úklid a osvětlení spol. prostor, fond oprav v domě. Elektřinu a plyn si nájemník přehlásí na sebe-částky nejsou vysoké, protože topení a teplá voda je zahrnuta ve službách. Kauce 2x nájem. Volný od 3.11.2012. Realitky nevolat!

Cozy bright apartment completely renovated and rebuilt. Prague 9, Mimoňská Street near Metro. The apartment was originally a 4 + 1 and is now converted into a 3 + kk, 68 m2 in total. The apartment consists of a living room connected with kitchen (25 m2), two bedrooms (13.7 and 17 m2), bathroom and toilet, hall, 2 balconies (8 and 7 m2) and pantry in the hallway. 4th floor, lift, central heating, gas cooker, wooden flooring, plastic windows, doors quality - wood veneer and doorframes. Safety apartment door. Built-in cabinets in the bedroom and hallway. The bathroom has a shower, sink and cabinets bathroom. The house is maintained. Closed room for bicycles in the basement. All civic amenities - shopping, doctor, schools, kindergartens and nurseries, high school and in walking distance, in front of the house is a playground. Long-term rental, min. for one year. 3500 CZK services include: hot and cold water, heating, sewage, household refuse collection, cleaning and lighting in the house. Electricity and gas according to consumption (about 1000CZK). Caution 2x rent.Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu217969
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha68
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.