Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 53 m² bez realitkyNa Vítězné pláni, Praha - Nusle

Na Vítězné pláni, Praha - NusleČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 900 Kč

+ Poplatky za služby3 900 Kč


Byt je v klidném místě, jen 300 m od stanice metra Vyšehrad a 200 m od tramvaje 18 a autobusu 193. Je v osobním vlastnictví a po rekonstrukci koupelny (vybavena automatickou pračkou) a samostatného WC. Nové jsou veškeré el. rozvody a datová síť. Topení a teplá voda jsou zajišťovány kotelnou v domě. Společné prostory domu mají rovněž novou el. instalaci a osvětlení v podhledech. Byt je světlý s výhledem z kuchyně do parku vnitrobloku. Pokoje mají samostatný vchod stejně jako kuchyň. Na kuchyň navazuje komora s úložným prostorem. V kuchyni je elektrický sporák a velká lednice s mrazákem a nová, velká kuchyňská linka..

Oba pokoje jsou vybaveny základním nábytkem, který může být doplněn nebo naopak vyklizen.

V pokoji je plně funkční TV s příjmem DVB - T. Nejbližší nákupní centrum Galerie Arkády Pankrác jsou 2 zastávky metra, stejně jako na Václavské náměstí. Prodejny potravin v okolí. Poplatky se zúčtovávají podle skutečných nákladů.

The apartment is in a quiet location only 300 meters from the metro station Vysehrad, 200 m from tramway 18 and bus 193. It is in private ownership and after the reconstruction of the bathroom (with washing machine) and separate toilet. The new, all electric distributions and data network. Heating and hot water are provided in the boiler house. Common areas of the building have also a new power installation and lighting in the ceiling. The apartment is bright with views from the kitchen into the courtyard park. Rooms have a separate entrance as well as a kitchen.. The kitchen is connected to the storage chamber. The kitchen has an electric cooker and large fridge freezer, new furniture. Both rooms are equipped with basic furniture that can be added or vice versa cleared. The room is with fully functional TV with DVB - T. The nearest shopping center Gallery Arcade Pankrac are 2 metro stops, as well as Wenceslas Square. Fees depend on a real consumption.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu217992
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha53
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.