Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 141 m² bez realitkyNad lesem, Praha - Hodkovičky

Nad lesem, Praha - HodkovičkyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízíme pronájem nově zrekonstruovaného, světlého bytu 3+1 s podlahovou plochou 141 m2 v klidné vilové lokalitě Prahy 4 Hodkovičky. Byt se nachází ve 2. patře domu s velkou zahradou. Byt nabízíme nezařízený s možností vybavení. Byt je složen z haly, moderní kuchyně v plné výbavě (varná deska, el. trouba, mikrovlnná trouba, myčka nádobí, digestoř, lednice a mrazák) s jídelnou, koupelny s WC, druhého samostatného WC, úklidové místnosti s umyvadlem a 3 pokojů, které mají samostatné vstupy z haly a dva jsou zároveň i průchozí. Z bytu se nabízí příjemný výhled na zahradu do zeleně, v blízkosti se nachází základní škola s rozšířenou výukou jazyků s MŠ. Auta je možné parkovat přímo před domem.

We offer you a newly renovated apartment 3+1 in size of 141m2. The apartment is in the 2nd floor of the family residence. The apartment has only basic furniture but can be equipped on request. It has an entrance hall, fully equipped modern kitchen (stove, oven, microwave, fridge, freezer) with a dinning room, bathroom with a toilet, second separate toilet, storage room with a sink, and 3 rooms with entrance from hall and two of them are connected with doors. The apartment has a nice view to the garden and there is a shopping center 5 min by car. Cars can be parked in front of the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu218081
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha141
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.