Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 52 m² bez realitkyBranislavova, Beroun - Beroun, Středočeský kraj

Branislavova, Beroun - Beroun, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné5 100 Kč

+ Poplatky za služby5 900 Kč


Nabízím k pronájmu krásný slunný byt 2+1 v 1. podlaží nově zrekonstruovaného domu s výtahem v Berouně-Hlinkách. Nachází se nedaleko centra města, kousek do přírody se skvělým autobusovým spojením do Prahy. Byt (52 m2) sestává z obývacího pokoje s balkonem, kuchyně, ložnice, koupelny, odděleného WC, předsíně a komory. Byt je vybaven kuchyňskou linkou a sporákem. Parkování možné přímo před domem, k bytu patří i sklepní prostor.

Byt je volný od 1.12.2012.

Offering a beautiful sunlit 2 room’s apartment for rent in the 1st floor of a newly rebuilt house with lift in Beroun-Hlinky, located near the town center and close to the nature, with excellent transport connection to Prague. The 52 sqm apartment consists of living room with balcony, kachen, bedroom, bathroom, WC, hall and small utility room. It’s equiped with kitchen units and cooker. Parking spots are available in front of the house.

The apartment is available from 1st December 2012.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu218139
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Plocha52
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.