Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkySpálená, Praha - Nové Město

Spálená, Praha - Nové MěstoVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronajmene klidný zařízený byt s balkonem situovaný v 5. patře budovy s výtahem v centru Prahy, přímo naproti stanici metra Národní třída.

Byt tvoří obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem, 1 ložnice se vstupem na balkon, koupelna (vana, umyvadlo, toaleta) a vstupní chodba. Okna bytu jsou orientována do vnitrobloku. Laminátové podlahy, plynový kotel, pračka, lednička, mikrovlnná trouba, domácí vrátný. Poplatky se hradí zvlášť. Zálohy na služby 3.000 Kč/měsíc/1.osoba.

Minimum 12 mesicni pronajem.

Centrally located furnished 1-bedroom apartment with a balcony on the 5th floor of a building with a lift. Located right in front of the Národní třída metro station and multiple tram connections.

The apartment has living room with an open fitted kitchen, one bedroom with balcony access, bathroom (bath tub, sink, toilet), and entry hall. Oriented towards the courtyard. Laminated floors, gas boiler, washer, fridge, microwave, audio entry phone. Services and utilities are billed separately. Deposit for services CZK 3.000/month/for the person. Charges may increase for additional tenants.

Minimum 12 months lease

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu218333
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha45
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.