Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1232 m² bez realitkyV Dymáku, Jirny - Jirny, Středočeský kraj

V Dymáku, Jirny - Jirny, Středočeský kraj
Cena2 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 832 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám (přímý majitel) krásný pozemek těsně za hranicí katastru Prahy.

Pozemek se nachází v Nových Jirnech, necelý kilometr od Prahy 9 Klánovice.

Předností je vynikající dopravní obslužnost (12 minut autem na metro Černý most, vlakové spojení z Klánovic do centra za 21 minut, stanice MHD je ve vzdálenosti 250 m). Nové Jirny leží cca 3 km od dálnice D11, tedy tak daleko, aby dálnice naprosto nerušila a při tom tak blízko, aby vzniklo výborné dopravní napojení jak přímo na Prahu, tak na její dálniční okruh.

Veškerá občanská vybavenost (škola, školka, pošta, zdravotní centrum) jsou v místě. Stejně tak i nákupní možnosti, které jsou navíc v největší nabídce v blízkém nákupním centru Černý most. Rozsáhlé možnosti pro volný čas nabízí nejbližší okolí - Klánovický les ve vzdálenosti 300 metrů od pozemku, cyklostezky, značené turistické stezky, fotbalová hřiště, tenisové kurty, několik golfových hřišť v okolí - Černý most, Mstětice, Stará Boleslav). Jeden kilometr od pozemku se nachází moderní koupaliště.

Pozemek je rovinatý a má obdelníkový tvar, je umístěn v lokalitě devatenácti nových RD, kde v současné době probíhá intenzivní výstavba.

V této chvíli je ještě na výběr z několika dalších pozemků o rozloze od 700 do 1.300 metrů čtverečních.

Všechny pozemky jsou kompletně připojené k inženýrským sítím, tedy k dispozici jsou elektřina, plyn, kanalizace a voda. Kolem pozemků vede nově vybudovaná klidná místní komunikace osazená veřejným osvětlením, klasifikovaná jako pěší zóna.

S výstavbou rodinného domku můžete začít okamžitě.

Prodávané pozemky jsou i vynikající investicí, rozkládají se cca 800 m vzdušnou čarou od Klánovic, kde se ceny srovnatelných pozemků v současné době pohybují od 4.000,- Kč do 7.000,- Kč za m2 a cca 300 metrů od Šestajovic (zde se cena za metr čtvereční pohybuje od 3.200,- do 4.100,- Kč). Pokračující výstavba, jak ukazuje mapka, povede v příštích letech ke spojení těchto lokalit. Z toho vyplývá, že ceny v této lokalitě se v budoucnu přizpůsobí přinejmenším šestajovickým cenám. Nákupem pozemku si nejen zajistíte bydlení, ale i zhodnotíte své naspořené finanční prostředky o desítky procent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu218940
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha 1 232
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.