Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 81 m² bez realitkySochařská, Praha - Bubeneč

Sochařská, Praha - BubenečČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 900 Kč

+ Poplatky za služby450 Kč


Přímý majitel nabízí (bez provize) k pronájmu byt 3+1, 81 m2, Praha 7-Bubeneč, ul. Sochařská 13. Byt se nachází ve 4.np. zrekonstruovaného cihlového domu s novým výtahem, má 3 samostatné neprůchozí pokoje(jeden na východ, dva na západ do dvora)a oddělenou kuchyň přístupnou z haly. Jedna z dvorních ložnic má vestavěné dřevěné patro. Byt je ideální pro pro spolubydlení 3 samostatných osob či párů a nabízí se jako částečně zařízený. K dispozici je kuch.linka s elektrickou troubou, plynovou varnou deskou a lednice. V koupelně je vana , WC je samostatné. Topení je zajištěno vlastním plynovým kotlem a ohřev teplé vody buď plyn.kotlem nebo elektrickým bojlerem. V pokojích jsou na podlahách parkety. Ve všech oknech je nově zafrézovné silikonové těsnění. K bytu náleží sklepní kóje cca 10m2 (není započítána do uvedené plochy bytu). K dispozici je vysokorychlostní a neomezené připojení k internetu přes UPC. Důj je hned u Stromovky a má všechny výhody centra. V nejbližším okolí veškerá občanská vybavenost, spousta restaurací, obchodů (Billa-200m), pošta, atp. Výborné spojení MHD, jak do centra, tak do Dejvic. Cca 200m daleko na Letenském náměstí jsou tramvaje (i noční), do centra jedou 8 minut, na Hradčanskou 5min. 10minut pěšky je metro C Vltavská.K nastěhování od 1.12.2012. Cena 14.900 + 450/os. + el. a plyn dle spotřeby.

kvalitnější foto na adrese: https://picasaweb.google.com/112827397655347609838/SocharskaByt31C9?authuser=0&feat=directlink

Direct owner offers (without commissions) for rent apartment 3 +1 , 81 m2, Prague 7-Bubeneč, Sochařská 13. It is a flat located in 4th floor in a renovated brick building with new lift, has 3 separate rooms and a separate kitchen accessible from the hall. (layout arrangement is in the photos) Living room is oriented to the east, a two other rooms to the courtyard to the west. (One of them has a built-in platform). The apartment is ideal for 3 independent persons or couples -roommates and is offered as partly furnished. There is a kitchen unit with refrigerator, electric multifunction oven, gas cooker. The bathroom has a bath tube, toilet is located separately from the bathroom. Heating is provided by gas boiler, hot water either by gas or by electric boiler. The rooms have parquet floors. In all the windows is new silicone window seals. There is a high speed and unlimited Internet access via UPC. Parking on the street with a resident card. The house is next to Stromovka park and its location has all the advantages of the city center. In the immediate surroundings are all amenities, lots of restaurants, shops, post office, etc.. Within 100m is Stromovka park, playgrounds, within 200m school, kindergarten, supermarket Billa. There are excellent public transport links to the center and Dejvice as well. 200m away at Letna Square is a tram stop (also night links), which goes to the center 8 minutes, to the metro Hradčanská line A 5min, 10 minutes walk from the house is metro Vltavská line C. The price is 14,900czk plus 450czk per person (water and services) + el. and gas according to consumption. Available at December 1st.

For better pics see https://picasaweb.google.com/112827397655347609838/SocharskaByt31C9?authuser=0&feat=directlink

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu219037
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha81
VybavenoČástečně
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.