Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 25 m² bez realitkynáměstí SNP, Brno - Černá Pole, Jihomoravský kraj

náměstí SNP, Brno - Černá Pole, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné5 500 Kč

+ Poplatky za služby2 400 Kč


Pronajmu byt 1+kk. 25 m2, velikost vhodná pro jednu osobu, případně pár. Preferujeme dlouhodobý pronájem.

Byt se nachází v přízemí panelového domu a zahrnuje hlavní pokoj, malou samostatnou kuchyň, předsíň a malou koupelnu s toaletou a sprchou. Celý dům prošel před třemi roky rekonstrukcí (zateplení fasády, nové stupačky, vstupní dveře na čip). Byt byl kompletně rekonstruovaný před 5 lety (koupelna, kuchyňská linka, dřevěné parkety, plastová okna).

V předsíni je velká vestavěná skříň. Kuchyňská linka obsahuje sklo-keramickou varnou desku (2 plotny), digestoř, lednici, mikrovlnu a pračku. Pokoj je pronajímán bez nábytku. K bytu náleží sklepní koje na stejném patře.

Byt leží v klidné lokalitě Černých Polí. Naproti domu je park, ulice před domem slouží pouze jako parkoviště, takže je na ní minimální provoz. Snadné parkování přímo před domem. 300 metrů od domu je prodejna potravin. Vzdálenost od zastávky tramvaje (linka 9 a 11) 3 minuty, cesta do centra trvá cca 15 minut.

Pouze nekuřáky, zvíře spíše ne (dle domluvy).

K pronájmu od 1. 5. 2015.

Cena 5500 Kč + poplatky 2400 Kč + jeden nájem jako vratná kauce. V současnosti je v bytě zapojen internet (450 Kč měsíc).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu219457
Dispozice1+kk
VlastnictvíDružstevní
Užitná plocha25
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.