Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 87 m² bez realitkyPodvinný mlýn, Praha - Libeň

Podvinný mlýn, Praha - Libeň
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Nabízíme částečně zařízený byt s balkonem (4,5 m2) situovaný v rezidenčním komplexu Podvinný mlýn s 24h ostrahou v příjemném prostředí plném zeleně, poblíž parku s říčkou Rokytkou a cyklostezkami. Pět minut chůze k metru Českomoravská, 10-15 minut jízdy autem do centra. Byt má světlý obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem a vstupem na balkon, 2 samostatné ložnice, koupelnu s vanou a WC, šatnu, WC pro hosty a vstupní chodbu. Výhledy do zeleně, klimatizace, dřevěné podlahy, bezpečnostní dveře, žaluzie, pračka, sušička, myčka, videotelefon, UPC, WiFi internet, satelitní příjem, výtah. 4. patro. Garážové stání v objektu v ceně (plus bezplatné parkování na ulici). Poplatky za společné služby 3.500 Kč měsíčně. Elektřina může být převedena na nájemce (záloha cca 1.100 Kč/měs.). V případě zájmu je možnost by zařídit nábytek na základě dohody.

We would like to offer partly furnished apartment with balcony (4.5 sq meters) situated in a residential complex Podvinny mlyn with 24h security guard in a pleasant green environment, close to the park with bike paths along the river Rokytka. Five minute walk to the metro Ceskomoravska, 10-15 minute drive to the center. The apartment has a sunny living room with fully equipped kitchen and access to a balcony, 2 bedrooms, bathroom with tub and toilet, dressing room - closet, guest toilet and entrance hall.

Views of the greenery, air conditioning, hardwood floors, security doors, blinds, washer, dryer, dishwasher, video, UPC, WiFi internet, satellite, elevator. 4th floor. Garage parking space included in the price (plus free parking on the street). Fees for services CZK 3,500 per month. Electricity can be transferred to the lessee (advance payments 1,100 CZK / month.).

More furniture can be provided by request. (Rent may change with additional furniture.)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu219473
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha87
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.