Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyDo Polí, Jesenice - Jesenice u Prahy, Středočeský kraj

Do Polí, Jesenice - Jesenice u Prahy, Středočeský krajVybaveno
Cena2 420 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 440 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodám pěkný bezbariérový byt 2+kk do OV, 50 m2,s terasou v krásné lokalitě obce Jesenice. Byt se nachází v 1. NP řadového rodinného domu z r. 2007 s přímým výstupem na hezkou a klidnou zahradu v sousedství samostatných rodinných domů.

Pokoje bytu jsou orientovány na JZ s výhledem na zahradu. Byt je vybaven dřevěnými eurookny, žaluziemi a sítěmi proti hmyzu, nadstandardními dřevěnými dveřmi, obložkovými zárubněmi a plovoucími podlahami. Kuchyně je vybavena linkou značky Gorenje s vestavnými spotřebiči. Součástí bytu je velmi vkusně zařízená koupelna s vanou, závěsným WC a koupelnovou skříní. V chodbě bytu je umístěn vlastní plynový kotel. K bytu lze také dokoupit samostatnou zděnou garáž (cca 19 m2) – 350.000 Kč.

VEŠKERÝ SERVIS ZAJIŠTĚN-JIŽ V CENĚ! Nemovitost lze financovat hypotékou.

Mimořádnost tohoto bytu ocení zejména ti, kdo mají rádi klidné bydlení přírodnějšího charakteru.

Obec poskytuje výbornou občanskou vybavenost. Autobusová zastávka pouhé 3 min. pěšky (několik linek na M Budějovická 20 min., na M Opatov 15 min., intervaly 5-10 min ve špičce), dobrá dostupnost automobilem - nájezd na rychlostní silnici R1 spojující D1 s vnějším obchvatem Prahy směr Zbraslav, Barrandov, Zličín, Plzeň. Škola a školky se nacházejí v docházkové vzdálenosti (10 min.), supermarkety, obchody, služby, pošta, banka, lékaři, restaurace, bowling, fitcentrum, bazén, sportovní hřiště, dětská hřišťátka – vše rovněž v docházkové vzdálenosti. Bydlení je vhodné také pro milovníky jízdy na kolečkových bruslích a kolech (vznikající síť cyklostezek v okolí Průhonického parku).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu219502
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha50
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.