Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 88 m² bez realitkySokolská 28 , Praha - Nové Město

Sokolská 28 , Praha - Nové MěstoVybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby2 700 Kč


  Nabídka bytu v centru Prahy 2

Poloha:

Byt se nachází v lokalitě Nového města, po levé straně ul. Sokolské ve směru nájezdu na Nuselský most před Fugner. nám.. Vzdálenost na I.P. Pavlova st. metra je cca 4min pěší chůzí, na Václavské nám 8min. V blízkosti škola, nemocnice, universita of N.Y..

Byt 2+1 (původně 3+1)

Kompletně zařízený byt v 6.patře se nachází v klidném, udržovaném domě s výtahem. Výměra bytu je 88m2. Došlo k propojení dvou místností z původního 3+1 a vznikly tak větší prostory. Ložnice: 2 vestavěné skříně, postel 160x200, parkety, franc.okno, kuchyně: kuchyňská linka, lednice s mrazničkou, sklo-ker.sporák s el. troubou, mikrovlnná trouba, myčka. U kuchyně je malá komora. Obývací pokoj: zajímavě řešený prostor s pracovním koutem, sedačka, TV-satelit +e-mail, replika starožitného nábytku, parkety. Samostatné WC + koupelna se sprchovým koutem, pračka.

V bytě je položena ve zbývajících prostorech dlažba, okna plastová + vnitřní hliníkové žaluzie, bezpečnostní dveře. Ústřední plynové topení v domě. Vzhledem k patru a plastovým oknům jde o tichý byt. /VHODNÝ PRO 2 OSOBY, příp. s malým dítětem/ Byt je v osobním vlastnictví.

K dlouhodobému pronájmu

Cena za pronájem bytu je 14000 + 2700 – zůčtovatelné měsíční poplatky hrazené správci včetně záloh na topení,plyn,elektriku domu,vodu,provoz výtahu apod.Samostatně a přímo dle spotřeby hradit elektrickou energii a plyn na ohřev vody v bytě./cca 500+300 Kč/

Garáž.stání případně možné pronajmout cca 200 m.od bytu.

Kontakt na pronajimatele: JUDr.Ladislav Valenta,

Mobil:602 472 060

E-mail: Valenta.Ladislav@seznam.cz

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu21983
Dispozice2+1
Podlaží6
Typ budovyCihla
Užitná plocha88
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.