Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 64 m² bez realitkyVladislavova, Praha - Nové Město

Vladislavova, Praha - Nové MěstoČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 900 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Metro B, Tram Národní třída/Můstek 100m, 2+kk, 64 m2, cihla s výtahem, komora a vestavěné skříně v bytě, nezařízený nábytkem. Kuchyň s varnou deskou a troubou, mikrovlnou troubou, ledničkou a myčkou. Na chodbě pračka se sušičkou. Koupelna s vanou, WC samostatně. Okna dřevěná. Podlahy řešeny parketami a dlažbou. Internet, TV, kabelová a telefonní přípojka. Vhodný i pro cizince, studenty. Možnost trvalého pobytu. Lze využít i jako kancelář (možnost sídlo firmy). Číslo bytu (5).

B line Metro, Public transport Národní třída/Můstek 100m, 2 + kk (2 rooms with a kitchen), 64 m2, brick building with a lift, in-build warddrobes with plenty of storage space, rest is unfurnished. Freshly renovated in high standard. Kitchen with electric cooktop, oven, microwave oven, fridge and dishwasher. Washer and dryer. Bathroom with bathtube, separate toilet. Wooden windows. Parquet flooring and tiles. Internet, TV, cable and telephone connection. Suitable for foreigners and students. Permanent residence possible. Can be used as an office space (registration on this address possible). No commision to an agent, to rent directly by a landlord. Please mention Apartment no 5, when replying.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu219944
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha64
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.