Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 78 m² bez realitkyMalešická, Praha - Žižkov

Malešická, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Popis: Byt 3+1 se nachází se ve 4.NP rekonstruovaného domu. Byt je rohový s výhledem k jihu a západu po kompletní renovaci (cca 5 let) zahrnující nové rozvody (eletro, voda, plyn, topení), topení ústřední, stěny a stropy hladce štukované, koupelna je samostatná s vanou oddělená od WC, a místem na pračku. Kuchyň je samostatná místnost oddělená oknem od obývacího pokoje, pokoje jsou samostatné (20, 12 a 12m2) předsíň 12 m3. Orientace oken bytu je na západ a sever do klidové zóny směrem k parku Kapslovna. K bytu náleží samostatný sklep v suterénu domu.

Dům a lokalita: Jedná se o dům z roku 1940 zasazený do oblasti Horního Žižkova. Tato zóna Prahy 3 je umístěna v těsné blízkosti parku Kapslovna a parku Pece. Dům je po rekonstrukci (nová střecha, nové stoupačky a elektro, nové vnitřky i venkovní plášť domu). Lokalita domu je s vynikajícím MHD (tramvaj 2 minuty, metro 10 min). Do centra trvá cesta cca 15 minut. V těsném sousedství jsou možnosti sportování a veškerá občanská vybavenost všech obchodů a služeb.

Vybavení: kuchyňská linka včetně spotřebičů sporák – plyn - digestoř, trouba elektrická, myčka na nádobí, lednice s mrazákem, sedací souprava, řada skříní.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu220052
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha78
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.