Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 71 m² bez realitky17. listopadu, Opava - Kylešovice, Moravskoslezský kraj

17. listopadu, Opava - Kylešovice, Moravskoslezský kraj
Měsíční nájemné5 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Pronajmeme slunný byt 3+1 o výměře 71 m2 v osobním vlastnictví v 4. NP/4. Byt je částečně rekonstruovaný (nová kuchyňská linka, opravená koupelna, plastová okna na jedné straně bytu), dostatek úložného prostoru (vestavěné skříně v předsíni), velmi dobře řešená dispozice. V kuchyni plovoucí podlaha, jinak bez koberců či jiné krytiny (je původní lino a parkety). Byt je bez zařízení (pouze vestavěné skříně, kuchyňská linka se sporákem). Vyúčtování záloh jednou ročně. Volný ihned. Vhodný rovněž pro studenty.

Kauce jeden měsíční nájem.

Popis okolí: Dům je družstevní, je částečně zateplen, jeho revitalizace je stále v průběhu. Byt má veliký balkón s krásným výhledem na krajinu na jih od Opavy. Velmi klidná lokalita Opava-Kylešovice (pod Kylešovským kopcem, blíže k centru) s velmi dobrou dostupností MHD (2 min chůze). Byt je v krajním domě bloku nízkých panelových domů, není zde dojem sídliště. Přímo pod domem je obchod s potravinami a restaurace s příjemnou zahrádkou.

Fotografie jsou z doby, kdy byl byt obýván, nyní je prázdný.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu220089
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Plocha71
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.