Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 70 m² bez realitkyBrichtova, Praha - Hlubočepy

Brichtova, Praha - HlubočepyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby5 600 Kč


Nabízím pronájem bytu 3+1 v 5. patře kompletně rekonstruovaného 5-patrového panelového domu (zateplení, moderní výtah a společné prostory) v atraktivní části města na Barrandově. Byt je po rekonstrukci - zděné jádro, rekonstruovaná kuchyň, nové dveře, plovoucí podlaha ve větší části bytu, balkon, k dispozici sklep. Internet od UPC. Částečně zařízený - dle domluvy, možno i nezařízený. Tichá velmi atraktivní lokalita. V okolí veškerá občanská vybavenost. Výborná dostupnost MHD - 200m od stanice tramvajové rychlodráhy Poliklinika Barrandov - 17min na Anděl. Možnosti vycházek do blízkého Prokopského údolí, Chuchelského háje, v blízkosti aquapark. Cena poplatků platí pro 2 osoby. Každá další osoba + 500 Kč. Volný od prosince 2012.

We offer longtime renting of a reconstructed 3- room flat with extra kitchen in 5th floor of a 5 floor high block of flats in a attractive quarter of Prague Barrandov, near of nature reserve Prokop valley. All facilities are nearby, good accesibility by public transport to the centre or by car to Prague bypass and airport. The price is valid for 2 persons.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu220175
Dispozice3+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Užitná plocha70
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.