Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 32 m² bez realitkyLamačova, Praha - Hlubočepy

Lamačova, Praha - HlubočepyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabízíme k pronájmu nově zrekonstruovaný byt 1+1 na Barrandově. Byt je částečně zařízen, v případě zájmu lze dovybavit (manželskou postelí a pohovkou), je zde plně vybavená kuchyň s jídelním stolem, digestoří, sporákem se sklokeramickou varnou deskou, lednicí s mrazákem a varnou konvicí. Koupelna vybavena pračkou. V obývacím pokoji výklenek vhodný k umístění postele. V předsíni vestavná skříň. Podlaha: plovoucí, jen v předsíni a koupelně dlažba. Dobrá dostupnost do centra (Smíchovské nádraží cca 12. minut), nejbližší tramvajová zastávka Chaplinovo náměstí vzdálena cca 3 minuty. V blízkosti Prokopské údolí. Ihned k nastěhování. Prosíme volejte pouze soukromníci, NE zprostředkovatelé či realitky !!!

We offer a nice flat 1+1 located on the second floof of block of flats. Flat is completely rebuild and partly furnished (kitchen with a table, steam oven, ceramic cooked hob, microwave oven, fridge with freezer, washing machine), plastic windows. Good accessibility to the city centre. Closest tram stop Chaplinovo namesti (direction to Smíchovské nádraží) is accesible in 3 minutes only. Flat is located in close proximity to Prokopské valley. Ready for occupancy straight away.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu220194
Dispozice1+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha32
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.