Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 63 m² bez realitkyU smaltovny, Praha - Holešovice

U smaltovny, Praha - HolešoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby4 600 Kč


Pronajmeme dlouhodobě klidný byt 2+1, 63m2, nacházejícího se v 2.p.(s novým výtahem) cihlového činžovního domu v Praze – Holešovicích, U Smaltovny.

Byt se skládá z předsíně, kuchyně se spíží, dvou neprůchozích uzamykatelných pokojů, samostatné koupleny, wc, balkonu. Všechna okna jsou situovaná do vnitrobloku . Byt má novou kuchyňskou linku s ledničkou, sklokeramickým sporákem, elektrickou troubou, novu koupelnu s pračkou a je částečně vybavený (lze i bez vybavení). Byt i dům jsou po celkové rekonstrukci v roce 2011. Vytápění centrálním výměníkovým kotlem.

Výborná dopravní dostupnost - 4 min pěší chůze od domu, metro trasy C Vltavská . 5 min do Stromovky .

Nájemné 12000 Kč a 4600,-kč/os/měs za služby spojené s užíváním bytu (zálohy na elektřinu, vodné, stočné, odpad, úklid a osvětlení spol. prostor). Byt je volný od začátku ledna 2013.

Renovated apartment 2 + 1 for rent, 63m2 at 2nd floor (with new elevator) in Prague

Disposition: 2 separate rooms, hall, kitchen with small larder, bathroom, WC. Heating - common exchanger boiler

Equipment: kitchen unit with electric oven, ceramic hob, refrigerator, bathroom with washing machine, partly furnished room (can be rented also without equipment – 1 table, 2 chairs, 1 wardrobe, 1 chest of drawers, 1 double bed)

Excellent accessibility by public transportation – metro station Vltavská (line C) is 4 minutes from the house by walking, 5 minutes on foot to Stromovka park.

Rent 12,000 CZK plus charges 4,500 CZK / person / month (advance payments for electricity, water, sewerage, waste, cleaning and lighting of common areas). The apartment is available from the beginning of March 2015.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu220231
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha63
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.