Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 70 m² bez realitkyPaláskova, Praha - Kobylisy

Paláskova, Praha - KobylisyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


3+1 Paláskova, Praha 8 – Kobylisy

Pronájem bytu 3+1 s balkónem od přímého vlastníka, po částečné rekonstrukci.

Byt se nachází v 1. patře (z 12) panelového domu na okraji sídliště Kobylisy - pouhých 5 minut chůze od stanice metra Kobylisy, 10 min. plavecký areál, 10 min. lesopark. Okolí tvoří převážně parky, zeleň a hřiště pro děti. V domě jsou dva výtahy a byty v domě jsou převážně v osobním vlastnictví. V blízkosti je obchod (Albert), lékař, lékárna, škola, školka, autobus velmi blízko, parkoviště před domem. V bytě je možnost objednat si nejrychlejší kabelový UPC internet s televizí. Velikost bytu necelých 70 m2, 1 pokoj průchozí, 2 pokoje neprůchozí, vhodný pro 2 -3 lidi, možno i studenty, pes ani děti nevadí. Byt je situován na jih, jedna ložnice na západ. Je zařízen jen částečně / police, vestavěné skříně/ , výjimkou je kuchyň, kde je kuchyňská linka, sporák a lednice. Koupelna je s vanou a umyvadlem. Celá je nově přestavěna, vybavena automatickou pračkou. V bytě je prostorná komora. Nový nájemník si může byt zútulnit dle svých představ, což bude řešeno slevou z nájmu.

Preferuji dlouhodobý pronájem, solidní nájemce. Nájem 11 tis., výše poplatků podle počtu osob (uvedená částka 2000,- je pro 2 osoby, další osoba + 500,- ), elektřinu a plyn si nájemce převede na sebe. Zálohy na služby spravované správcem (SBD) jsou zúčtovatelné. Byt v OV, seriózní jednání - přímý majitel. Při podpisu smlouvy požaduji kauci ve výši 1 měsíčního nájmu bez záloh.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu220313
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Užitná plocha70
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.