Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu • 25 m² bez realitkyUjezd, Praha - Malá Strana

Ujezd, Praha - Malá StranaVybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabízím krásnou stylovou garsoniéru na Malé straně, přímo pod Petřínem. Výměra je 25 m2, v 1.patře, byt plně vybaven, nábytek dělan na míru s velkým úložním prostorem, nestandardne vestavěná kuchyňská linka ve skříni u okna, lednice s mrazákem, mikrovlná trouba, rychlovarná konvice, varná deska, postel zabudovaná v soffa, zabudovaná TV, pevná linka a internet/wi-fi k dispozici. V chodbě vestavěná skříň.

Koupelna s vanou na nožičkách, pračka, atypické umyvadlo, v celém bytě /také v koupelně/ parkety. Pěšky 2min od Kampa parku. Byt je ideální pro 1 osobu nebo romantický pár. K nastěhování ihned.

K nastěhování: 1/7/2009

Gorgeous small, completely furnished apartment /studio/ right in the heart of the most romantic area in Prague - Mala Strana.

Situated on the 1st floor, total area of 25sqm, tailor made furniture with plenty of storage space. Kitchen unite with fridge, microwave, cooking plate, all unusually built in the cupboard.

Bathroom with stylish bathtube with legs, toillet, washing machine. There are wooden floors in the whole apartment including bathroom. Perfect accessibility, all in walking distance. Apartment is suitable for 1 person or very romantic couple.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu22038
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha25
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.