Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 63 m² bez realitkyPodvinný mlýn, Praha - Libeň

Podvinný mlýn, Praha - LibeňVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím ke KRÁTKODOBÉMU pronájmu 6 - 8 týdnů, krásný, světlý byt 2kk v 2. patře moderního rezidenčního komplexu Podvinný mlýn, s 24 hodinovou ostrahou.

Dispozice bytu nabízí velký obývací pokoj s částečně oddělenou, plně vybavenou kuchyňskou linkou na míru (lednička s mrazákem, myčka, pračka, sklokeramická deska, trouba, nádobí), ložnici, koupelnu a chodbu. Dostatek úložných prostor ve skříních v ložnici a chodbě. V obývacím pokoji dvě sedačky, jídelní kout, knihovna, koberce. V koupelně s oknem vana, WC, umyvadlo, podlahové topení.

V bytě jsou dřevěná eurookna a kvalitní dřevěná plovoucí podlaha. Kabelové připojení, videotelefon, bezpečnostní dveře.

Novostavba z r. 2006 se nachází v bezprostředním sousedství anglického parku Podviní a lesoparku; lahkoatletického stadionu s možností veřejného využití, cyklostezky. Výborná občanská vybavenost (nákupní centra Fenix a Galerie Harfa, fitness centra, restaurace, pošta, poliklinika, úřad MČ 9) a dopravní dostupnost (pár minut chůze stanice metra Českomoravská, tram Poliklinika Vysočany).

For a short-term rent a beautiful, sunny 1-bedroom (2kk) apartment on the 2nd floor in a modern residential complex Podvinný mlýn, with 24-hour security service.

Flat offers a spacious living room with partially separated, fully fitted kitchen (fridge with freezer, dishwasher, washing machine, ceramic stove, oven) bedroom, bathroom and hall. Built-in wardrobes in the bedroom.

Bathroom with bathtub, toilet, sink, floor heating.

The apartment has wooden windows and wooden floor.

Internet connection, videotelephone, security entrance door, lift.

Building from y. 2006 is located next to park Podviní, athletic stadium with possibility of public use, cycle path. Excellent service availability (shopping center Galerie Fenix and Galerie Harfa, fitness center, restaurants, post office, clinic, pizzeria in the complex, approx. 150 m) and accessibility (Českomoravská metro, tram Poliklinika Vysočany within walking distance).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu220548
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha63
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.