Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyMarie Majerové, Brno - Lesná, Jihomoravský kraj

Marie Majerové, Brno - Lesná, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Byt se nachází ve 3.NP čtyřpodlažního cihlového domu a má výměru cca 55m2 + plocha balkonu 5,3m2. Dům je pečlivě udržovaný, klidný, v exkluzivní lokalitě Brno-Lesná s výbornou dopravní obslužností.

Byt má předsíň o výměře 5m2, ze které jsou přístupné oba pokoje o výměrách 19,2 a 16m2, dále prostorná šatna, koupelna s vanou a umyvadlem a samostatné WC. Z obývacího pokoje je přístupná kuchyně a balkon. K bytu náleží sklepní kóje.

Byt je pronajímán jako nezařízený, kromě kuchyně - kuchyňská linka se spotřebiči - plynová varná deska, digestoř, trouba, lednice s mražákem a malá myčka. Byt je po rekonstrukci (plastová okna atd.) Na podlahách v pokojích jsou parkety, v koupelně a na WC dlažba, v předsíni PVC.

Pronájem na dobu určitou 1 roku s možností prodloužení (preference dlouhodobého prnájmu). Mimo vlastní nájemné bude nájemce hradit spotřebované energie, a to elektřinu a plyn na základě přímého smluvního vztahu s dodavatelem energií ( cca 500,-Kč) a dále spotřebovanou energii na teplo a teplou vodu a vodné. Zálohy činí 1200,-Kč na teplo a 800,-Kč na teplou vodu pro dvě osoby.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu220922
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha55
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.