Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 7+1 • 900 m² bez realitkyÚtěchovská, Brno - Soběšice, Jihomoravský kraj

Útěchovská, Brno - Soběšice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Pronájem zařízeného rodinného domu 7+2 (lze využívat i jako samostatné 2+kk a 4+kk). 2x koupelna, dále v 1. patře samostatné WC s umyvadlem. Dům s terasou, zahradou, event. bazénem a s garáží (navíc 1-2 parkovací místa před domem) v lokalitě Brno-Soběšice. K dispozici: Kuchyňská linka se spotřebiči, plynová varná deska a elektrická trouba, 2x lednice s mrazákem, myčka, pračka, jídelní stůl a židle, sedací souprava, kompletně vybavená ložnice, prádelna, garáž, zahrada, terasa, dostatek vestavěných skříní a úložných prostor. Dům je připraven k okamžitému nastěhování. Dům se nachází v blízkosti zastávky MHD (20 min. do centra autobusem a tramvají), dále mateřské školky, základní školy, obchodu se smíšeným zbožím, restaurací a stájí. Poznámka: v ceně není příjem WiFi a dig. TV, v ceně není zahrnut poplatek za: energie a služby.

RK NEVOLAT. DŮM JE NEKUŘÁCKÝ A UVNITŘ DOMU NENÍ MOŽNÉ CHOVAT ZVÍŘATA.

Furnished family house in a quite area of Brno – Soběšice (7+2: 2 living rooms, 4 bedrooms, 1 dining room with open kitchen and another one open kitchen). Also possible to use as 2+open kitchen and 4+ open kitchen house with 2 bathrooms ad 1 separate toilet. There is a terrace, garage, cellar, event. swimming pool. In front of the house there are 2 parking places. Kitchen is fully equipped. In the house there are enough wardrobes. (No necessity to buy some). The house is ready for living.

The house is 1 min. far from bus stop (it takes 20 min. to get to the city centre-with change for the tram), kindergarten, schools, shops, restaurant and stable. In the rental the wifi, digital TV and payments for services: electricity, gas or water are not included in the price.

NO ESTATE AGENCY. NO PETS IN THE HOUSE. NO SMOKERS IN THE HOUSE.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu220938
Dispozice7+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha900
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.