Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 32 m² bez realitkyNa Veselí, Praha - Nusle

Na Veselí, Praha - NusleVybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


Pronajmu byt 1+1, 30m2,v klidné ulici Na veselí, na Praze 4. Kuchyň s lednicí, myčkou, varnou deskou, mikrovlnou troubou a pračkou. V pokoji je postel, komoda, jídelní stůl, LCD televizor a křeslo. Vestavěná skříň v chodbě bytu. K bytu je možné využívat balkon, který je na chodbě domu. Byt se nachází ve 2. patře cihlového domu, který právě prošel celkovou opravou. Možnost parkovaní před domem. Preferuji nekuřáky a bez domácích zvířat.

V blízkosti bytu je veškerá občanská obslužnost – 5 min metro Pražského povstání, 10 min nákupní centrum Arkády Pankrác, 5 min park Jizerka s dětským hřištěm, divadlo, škola, školka. Byt je volný ihned. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat

We rent a small 1 bedroom apartment, 30m2. The apartment is located in a quiet street – Na veselí, Prague 4. The apartment is furnished. Kitchen offers a fridge, a dishwasher, a microwave, a stove and a washing machine. The bedroom provides a bed, a dresser, a table with chairs, a flat screen tv and an armchair, a wardrobe placed in the entrance hall. The bathroom has a shower bath. There is a balcony available to use, located in the common hallway of the house. The apartment is situated in the 2nd floor. Parking available right in front of the house. Smokers and pets are not allowed.

Metro Line C, Pražského povstání or Pankrác, Shopping center Arkady Pankrác, park Jizerka with a nice playground, theater, school, and kindergarden school are all within 5-10mins walking distance from the house. The apartment is now available. In case of interest, please, do not hesitate to contact me.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu220954
Dispozice1+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha32
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.