Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 45 m² bez realitkyZábrdovická, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Zábrdovická, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné2 250 Kč


Hledáme spolubydlící - do nového bytu 2+1 poblíž centra. Byt se nachází poblíž Vojenské nemocnice. Dostupnost do centra - tramvají 5 minut. V blízkosti zastávky tram 2, 3, 4, 5 a 9. Na PdF, PřF a PrF trvá cesta cca 20 min, na FF 15 min, na LF a FSS cca 10, na kampusu jste za 30 minut. Většinou přímé spoje.

Byt je nový a je kompletně vybaven novým nábytkem a spotřebiči (postele, psací stoly + židle, skříně, jídelní stůl +židle, kuchyňská linka, skříňka na boty + věšák na bundy s poličkou). Co se týče balkonu, je slíben po rekonstrukci. Pračku máme taky. Internet přes wifi - poskytovatel Triniti. V blízkosti se nacházejí i supermarkety Kaufland a Interspar.

Nastěhování možné koncem ledna a začátkem února. SPĚCHÁ! Prohlídka je možná kdykoliv - i o víkendu! Cena na osobu cca 2.700 Kč (nájem + inkaso). Kontaktujte mne, prosím, přes formulář na těchto stránkách. BEZ REALITNÍ KANCELÁŘE, TUDÍŽ ŽÁDNÁ PROVIZE!

Nemám zájem o služby RK

K nastěhování: 01/06/2009

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu22103
Dispozice2+1
Typ budovyOstatní
Plocha45
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.