Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 66 m² bez realitkyZa Sídlištěm, Dolní Břežany - Dolní Břežany, Středočeský kraj

Za Sídlištěm, Dolní Břežany - Dolní Břežany, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 648 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Vlastník nabízí: velmi pěkný byt 2+kk v OV v rezidenční čtvrti Dolních Břežan na Praze - západ. Byt se nachází ve 2. patře cihlového domu z roku 2001, podlahová plocha bytu je 58 m2 + lodžie 8m2, v bytě jsou plovoucí podlahy a dlažba. Byt má velkou vstupní chodbu (bezpečnostní dveře), velmi pěknou a prostornou koupelnu s rohovou vanou a WC. V bytě je velký obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelním stolem. V kuchyňském koutě je kuchyňská linka na míru se značkovými vestavěnými spotřebiči (linka i spotřebiče jsou v ceně bytu) a od obývací části je oddělen barem. Byt má velkou ložnici s vestavěnou skříní (v ceně bytu), část ložnice je možné využít jako dětský pokoj nebo pracovnu. Součástí bytu je i praktická komora. Byt je vytápěný společným plynovým kotlem (nízké náklady na služby). Možnost využití společné kolárny, bezproblémové parkování před domem. Dolní Břežany jsou velmi vyhledávanou lokalitou pro svojí ideální polohu a občankou vybavenost. V obci je supermarket, zdravotní středisko, škola, školka, několik restaurací, posilovna a nové náměstí s množstvím dalších obchodů a služeb (vše v docházkové vzdálenosti). Výborná dostupnost do Prahy je zajištěna po novém rychlostním okruhu R1 nebo MHD (20 minut na metro Budějovická). Zastávka MHD je 2 minuty od domu.

Máte o nemovitost zájem? Chcete bydlet v klidné a vyhlášené obci na okraji Prahy? Pak neváhejte a domluvte si prohlídku. RK prosím nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu221082
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha66
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.