Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 6+kk • 167 m² bez realitkyKeplerova, Olomouc - Holice u Olomouce, Olomoucký kraj

Keplerova, Olomouc - Holice u Olomouce, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Objekt po celkové rekonstrukci ukončené na jaře 2012 realizací komplexního zateplení objektu včetně nové fasády. V roce 2007 provedena nová střecha včetně krovu a skladby střechy s tepelněizolační vrstvou umístěnou nad krokvemi. Následně vybudováno obytné podkroví. Podhled tvoří hoblované krovy a dřevěné palubky. Objekt je vytápěn plynovým kotlem s ústředním vytápěním (vše v mědi), elektrické rozvody nové, voda z vlastní studny (rozvody plastovým potrubím), v případě potřeby možno napojit na veřejný vodovod (přípojka zavedena do objektu), kanalizace napojena na veřejnou stokovou síť, domácí telefon, internet (bezdrátový).

Hlavní budovu tvoří 1.P.P., 1.N.P., 2. N.P. a podkroví. V 1.P.P. se nachází sklep cca 2 x 2m s domácí vodárnou (nová včetně sacího potrubí ze studny a tlakové nádoby). V 1.N.P. je umístěna garáž, komunikační prostor, nové schodiště s dřevěnými stupni do 2.N.P., 2 obytné místnosti, z nichž jedna je vybavena třemi vestavěnými skříněmi (+možnost napojení na vodovod, kanalizaci a komín) a sociální zařízení (WC, sprcha, umyvadlo).V 2.N.P. se nachází obývací místnost s kuchyňskou linkou, obytná místnost (využívaná jako pracovna respektive dětská herna), sociální zařízení (WC, vana se sprchou, umyvadlo, přebalovací pult, možnost napojení automatické pračky) a komunikační prostor s nově vybudovaným dřevěným schodištěm do podkroví. Z komunikačního prostoru je přístup na dvorek přes balkon a vnější schodiště. V podkroví se nachází chodba, dětský pokoj se dvěmi zabudovanými skříněmi a vybudovaným odkládacím prostorem ve střešní dutině, ložnice s terasou, samostatná šatna se dvěmi zabudovanými skříněmi, kotelna a sociální zařízení (sprchový kout, umyvadlo, WC, možnost napojení automatické pračky). V 1.N.P. a 2.N.P. tvoří podlahu dřevěné palubky a keramická dlažba, v podkroví plovoucí podlaha a v koupelně keramická dlažba s elektrickou topnou rohoží. Zastavěná plocha rodinným domem je cca 80 m2.

K domu patří dvorek se zámkovou dlažbou, zahrada se zastřešeným posezením a pískovištěm a zrekonstruovaná dvoupatrová hospodářská budova. Hospodářská budova v dolním patře obsahuje splachovací záchod, průjezd na zahradu, dvě průchozí místnosti. V jedné místnosti je umyvadlo s napojením na vodovod se studenou vodou, vnější umývátko a komín pro připojení lokálního topidla. Vstup do horního patra je přes vnější schodiště a terasu do dvou průchozích obytných místností, z nichž jedna je vybavena umyvadlem s teplou vodou (průtokový ohřívač). Celková plocha pozemku je 371 m2.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu221118
Dispozice6+kk
Podlaží31
Typ budovyCihla
Plocha167
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.