Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 51 m² bez realitkyPodkovářská, Praha - Vysočany

Podkovářská, Praha - Vysočany
Měsíční nájemné9 200 Kč

+ Poplatky za služby3 800 Kč


Moderní & tichý byt 2+kk na Nové Harfě s vlastní zahrádkou

***nezařízených*** 51m2 , včetně kuchyně se sporákem, myčkou a odděleným prostorem pro skladování, je k dispozici od 1. ledna 2013 na dlouhodobý pronájem přímo od majitele. Je to perfektní místo pro single osobu nebo pár, kteří ocení moderní, bezpečnou a tichou lokalitu s dobrým spojením do centra (zastávka Podkovářská - tramvaj 8, 25 přímo před domem, 20-25 minut do centra Prahy).

My hledáme spolehlivé podnájemníky, kteří nám uskladní případnou poštu a budou se proaktivně starat, abychom vždy společnými silami snadno vyřídili vše s bytem spojené, neboť my se stěhujeme do zahraničí a tedy nebudeme ihned k dispozici.

Rekonstrukce domu byla dokončena v roce 2007, tento byt je v části odvrácené od ulice, tedy velmi tichý a má zahrádku o 25 m2, kam se dá vyjít z obou pokojů. Celý dvůr domu není přístupný veřejnosti z ulice, pouze pro rezidenty a je monitorován nepřetržitě bezpečnostními kamerami. Přes ulici je krásný park s cyklistickými dráhami podél Hořejšího rybníka, protéká tu říčka Rokytka. V areálu se nachází také obchody, restaurace, vinný bar a nedaleko je prodejna Albert. V létě je výhodou vlastní zelená zahrádka, v zimě výborná izolace bytu, která tak byt dělá velmi útulným.

Předem požadujeme kauci 20 000 CZK, která bude na konci pronájmu vrácena.

Pokud jsme Vás oslovili, budeme se těšit na setkání při prohlídce bytu - možný termín v neděli 25.11. a v pondělí 26.11. mezi 9.30 a 19.30, mluvíme německy, anglicky, česky a polsky. !!! Nábytek na foto není součástí pronajímaného bytu, tedy kromě kuchyně !!!

Modern & Quiet 2+kk in Nova Harfa/P9 with private garden

51sqm ***unfurnished***, but including kitchen with stove & dishwasher & a separate storage room, available from 1 January 13 for long-term rent directly from owner. This place is perfect for a single person or a couple that appreciates a modern, safe & quiet place with reasonable connection to the center (tramstop Podkovářská for tram 8 & 25 in front of the building, 20-25 mins to the centre). We are looking for responsible tenants who will forward our mail and be pro-active about anything relating to the flat and be cooperative with any maintenance that needs to be done, as we will be moving abroad and won't be able to attend to any issues, if they arise, on-site in Prague. The construction of the building was completed in 2007. The flat faces away from the street, therefore it is very quiet, and has its own 25sqm private garden attached to the flat that can be accessed from both the living room and the bedroom. The yard area of the building is not accessible from the street, only for residents, and security guards monitor the area and the buildings 24/7. Across the road is the Rokytka river and the park with rollerblade and bycicle lane which lead directly to the Hořejší rybník lake. In the summer you can enjoy life in your own garden, in the winter the flat is warm & cosy, as it is very well insulated. We ask a deposit of 20000 kc that is to be returned to you when you move out. Grocery stores, restaurants, a wine bar and an Albert supermarket are all in the same street. If interested, we will be glad to arrange a viewing and answer any questions you might have. We speak English, German, and some Czech and Polish. PS. The pictures might contain furniture that will not be included in the rental.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu221237
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha51
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.