Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 4+kk • 220 m² bez realitkyRiegrova, Černošice - Černošice, Středočeský kraj

Riegrova, Černošice - Černošice, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné40 000 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízíme ojedinělou novostavbu nízkoenergetického rodinného domu typu Open Space. Dům je velice citlivě zasazen do okolní krajiny a nachází se ve slepé ulici v obci Solopisky, která je vzdálená 2km od Černošic. Odtud je výborné dopravní spojení do centra Prahy busem či vlakem (jízda trvá 20 minut).

Dům je architektonickým unikátem – vnitřní řešení domu ve stylu open space zaujme především milovníky tohoto stylu bydlení. Dům nabízí 180 m2 otevřeného prostoru ve 3 nadzemních podlažích (přízemí + 2 patra). Použité přírodní materiály, prosklení velké části domu, terasa či přístupové lávky do zahrady z každé úrovně umocňují přímý kontakt s okolní přírodou.

Nemovitost je nabízena k pronájmu od února 2013 (ideálně na 2 roky a více), a to včetně současného stylového vybavení. V přízemí domu se nachází obývací a jídelní část s kuchyňským koutem, technické zázemí domu a prádelna s WC. Otevřeným schodištěm se vchází do prvního poschodí. Zleva i zprava sousedí s koupelnou dětské pokoje, z nichž je volný přístup do koupelny či ke schodišti. Schodiště dále pokračuje do obytného podkroví, které je jedním velkým otevřeným prostorem s nastíněným členěním jednotlivých zákoutí s různou povahou využití (ložnice, kancelář aj.). Konstrukční a technologické podmínky domu poskytují úsporu nákladů za vytápění – při přitápění kamny na dřevo jsou měsíční náklady na elektrickou energii pouze 2.000,–Kč. Voda je řešena připojením na vlastní studnu, odpad likvidován ČOV. Parkování pro 2 vozidla poskytuje prostorná garáž na úrovni místní komunikace, nad níž se rozprostírá velká terasa. Další parkovací možnosti jsou z boku garáže či vedle pozemní komunikace. Tenisové kurty jsou cca 100m od domu. V nedalekém Třebotově děti zaujme koňský ranč, v Černošicích bohatá nabídka společenských i sportovních aktivit pro děti i dospělé, ZŠ, MŠ aj.. V případě zájmu lze zajistit péči o přilehlou svažitou zahradu o ploše 1480 m2 i o dům spolehlivým zahradníkem/údržbářem. Vzhledem k novému zařízení a použitému materiálu je podmínkou nájmu striktní zákaz kouření v rámci celé nemovitosti. Domácí zvířata jsou po domluvě možná.

Pro bližší informace kontaktujte. Martin Kriha +420 777207684

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu221241
Dispozice4+kk
Podlaží3
Typ budovyDřevostavba
Užitná plocha220
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.