Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 108 m² bez realitkyVe Smečkách, Praha - Nové Město

Ve Smečkách, Praha - Nové Město
Cena8 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 34 988 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji byt 3+kk v ulici Ve Smečkách 605/3 na Novém Městě, Praha 1 s PARKOVÁNÍM v přízemí domu, společným bazénem a saunou. Byt se nachází ve druhém patře zrekonstruovaného domu s výtahem. Plocha o 108 m2 je rozdělena na dvě ložnice s, obývací pokoj s vybavenou kuchyní a jídelnou, koupelnou s výřivkovou vanou, sprchovým koutem, dvěma umyvadly, toaletou a bidetem. V bytě je také toaleta pro hosty s technickým zázemím. Kuchyň značky Leicht je vybavena lednicí s mrazničkou, sklokeramickou varnou deskou, troubou, myčkou a mikrovlnou troubou, vše značky Siemens. V bytě jsou plovoucí podlahy a dlažba. K dispozici je UPC TV, internet a telefonní linka. Lokalita je přímo v centru města - Václavské náměstí a Karlovo náměstí je 5 minut chůze. Perfektní dopravní spojení do všech částí Prahy.

Beautiful apartment in center of the New Tow, 5 minutes from Wenceslav Square with a PARKING SPACE on ground floor of the building,shared swimming pool and sauna. The high ceilings apartment offers 2 good size bedrooms, large living room with kitchenette, bathroom and separate toilet. The apartment is situated on 2nd floor in traditional renovated building with lift. The Leicht kitchen is is equipped with fridge freezer, ceramic hob, oven, dishwasher and microwave, all from Siemens. There is a satellite dish available, UPC TV, internet and telephone line installed. The area is with full amenities, shops, restaurants, and other cultural activities in the immediate vicinity.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu221270
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha108
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.