Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkySlezská, Frýdek-Místek - Frýdek, Moravskoslezský kraj

Slezská, Frýdek-Místek - Frýdek, Moravskoslezský krajVybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby1 750 Kč


Nabízíme k pronájmu plně zařízený byt 2+kk v nově postaveném domě na ul. Slezská ve Frýdku. Okna bytu nesměřují na cestu (velmi klidný byt). Je kompletně zařízený vč. velkého televizoru a DVD. V ložnici velké dvoulůžko, skříň a komoda. V obývacím pokoji sedačka, konferenční stolek, jídelní stůl... Kuchyňský kout vybaven všemi spotřebiči (lednice, sporák, trouba, myčka). Luxusní koupelna s pračkou. Byt má samostatný elektrický kotel na topení. K bytu náleží sklepní kóje. Nechybí prosluněný balkón. Parkování možné přímo před domem (dostatek parkovacích míst), případně možnost pronájmu garáže. V domě je výtah. Nájemné + elektřina + voda. Internet a kabelová televize za příplatek. Volejte přímo majiteli, žádný poplatek RK. --------------------------------------------------------------------------------------------------------- We offer a flat 50m2, 2+k to rent. The flat is situated in newly build house on the Slezká street in Frýdek. The flat is with full equipped. A luxury bathroom in the flat. An electric furnace is independent source of heat in the flat. To the flat belong a cellar. An Internet and cable TV for fee. Call straight to owner, without fee for estate office.

We offer a flat 50m2, 2+k to rent. The flat is situated in newly build house on the Slezká street in Frýdek. The flat is with full equipped. A luxury bathroom in the flat. An electric furnace is independent source of heat in the flat. To the flat belong a cellar. An Internet and cable TV for fee. Call straight to owner, without fee for estate office.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu221275
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha50
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.