Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 120 m² bez realitkyK Mohyle, Praha - Ruzyně

K Mohyle, Praha - Ruzyně
Měsíční nájemné15 000 Kč


Velmí hezký, slunný byt, 120 m2, situovaný do celého 1. patra činžovní vily umístěné v rozsáhlé zahradě. Byt je po celkové poctivé rekonstrukci, je vybaven terasou, balkonem a komorou. Byt je dále vybaven kuchyňskou linkou, stylovými svítidly, na podlahách parkety a dlažba, připojka na TV, satelit a internet. Vždy pohodové parkování, možná je také garáž. Krásné klidné místo s výbornou dostupností do centra Prahy. Ze služeb hradí nájemce měřitelnou spotřebu. Volejte prosím přímo vlastníkovi na tel. 606 46 70 80.

Very nice, sunny flat, 120 m2, taking up the whole 1nd floor of rent villa, situated in a large garden. The flat is after full reconstruction, it is equipped with terrace, sorage room and kitchen unit. The flat is equipped with stylish lights, parquets, TV, satelite and internet connection. Good Parking or garage. Beautiful and calm place with easy accessibility to the center of Prague. Renter pays measurable consumption of the servises. If interessted, please call directly the owner tel. +420 728 384 859.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu22128
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha120
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.