Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu Garsoniéra • 25 m² bez realitkyBudovatelů, Jablonec nad Nisou - Jablonec nad Nisou, Liberecký kraj

Rezervováno
Budovatelů, Jablonec nad Nisou - Jablonec nad Nisou, Liberecký krajVybaveno
Měsíční nájemné4 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce6 000 Kč


Pronajmu zrekonstruovanou a nadstandardně zařízenou garsonku v centru Jablonce nad Nisou, v ulici Budovatelů. Byt je po rekonstrukci – má krásnou koupelnu se sprchovým koutem, kuchyňskou linku s vestavnou lednicí a sklokeramickou deskou, prostornou obývací stěnu. Součástí bytu jsou dvě komory v patře, které nabízí extra úložný prostor. Byteček je velmi útulný a barevně sladěný, připravený k okamžitému nastěhování, netřeba nic zařizovat. Má ideální polohu poblíž centra a u stanice tramvaje na Liberec. Poskytne vám příjemný domov, kam se budete rádi vracet. Volný dle dohody. Při podpisu smlouvy jeden nájem dopředu (6000 Kč) + vratná kauce 6000 Kč.

I rent newly renovated and luxuriously furnished studio apartment in the center of Jablonec nad Nisou, street Budovatelů. The apartment is newly renovated – it has a beautiful bathroom with shower, kitchen with built-in fridge and stove, a spacious living wall. The apartment has two chambers on the same floor, which offer extra storage space. The flat is very cozy and color coordinated, it is ready for immediate occupancy, no need to arrange anything. It is ideally located near the city center and next to the tram station to Liberec. It will provide you a pleasant home, to which you will like coming back.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu221305
DispoziceGarsoniéra
Podlaží6
Typ budovyPanel
Plocha25
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.