Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+kk • 119 m² bez realitkyNa Valentince, Praha - Smíchov

Na Valentince, Praha - Smíchov
Cena6 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 29 983 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Světlý atraktivní mezonetový byt kousek od nákupního centra Nový Smíchov s vlastní garáží ve dvoře. Byt se nachází ve 4.patře opraveného cihlového domu s výtahem. Dole je velký obývací pokoj, moderně vybavená kuchyň a WC. Nahoře je galerie, hlavní ložnice s přímým vstupem do vlastní koupelny s viřivkou + 2 další pokoje/ložnice a koupelna se sprchovým koutem a WC. Byt je vybaven plynovým kotlem, klimatizací a vestavěnými skříněmi zn. Woodface, telefonní a internetovou přípojkou. Též nabízíme přenechání "Sky" saletitu, který je na střeše. V docházkové vzdálenosti je stanice metra Anděl, tramvajové a autobusové zastávky, spousta restaurací, barů a kina.

Bright & attractive attic apartment close to the vibrant Novy Smichov (Andel) shopping centre with a garage in the courtyard. The apartment is situated on the 4th floor of a traditional renovated building with lift. Downstairs there is a large lounge, well equipped kitchen and WC. Upstairs features a spacious gallery, a large main bedroom with ensuite bathroom (featuring a spa-bath and WC) and 2 additional bedrooms along with a seperate bathroom with shower and WC. The gas heated apartment has fitted Woodface cupboards & wardrobes throughout and also features air-conditioning. There is a Sky satellite dish available, internet and telephone line installed. Excellent transport links (bus, metro and tram) are located nearby, as are numerous restaurants, bars and cinemas.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu221411
Dispozice4+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha119
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.