Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 84 m² bez realitkyK Cukrovaru, Odolena Voda - Odolena Voda, Středočeský kraj

K Cukrovaru, Odolena Voda - Odolena Voda, Středočeský krajVybaveno
Cena1 699 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 330 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodám téměř nový družstevní byt 2+1/L o velikosti 83,74 m2 s příslušenstvím se splacenou anuitou, převod do osobního vlastnictví je možný po roce 2024. Byt je volný, vkusně zařízený a připravený k okamžitému nastěhování. Nachází se v Odoleně Vodě 11 km za hranicí Prahy s velmi dobrou dopravní dostupností a plnou občanskou vybaveností. Vzdálenost od stanice metra Kobylisy je 14 km - 15 min. autem, nebo 24 min. PID bus č. 370. Umístěn je v nejvyšším 5. patře zděné novostavby bytového domu z roku 2004 s výtahem, což skýtá výhodu bydlení nerušeného sousedy a velmi hezký výhled.

Dostatečně prostorná lodžie (6 m2) se vstupem z obývacího pokoje (23,96 m2) je situována na jih, což poskytuje dostatek světla a v létě možnost cizími pohledy nerušeného slunění. Okna z kuchyně s jídelnou (18,13 m2) a ložnice (14,6 m2) směřují na sever. Byt jde proto ideálně větrat a i v největších vedrech se nepřehřívá. Proti původnímu standardnímu provedení má byt zvětšenou na zakázku vybavenou koupelnu (4,84 m2) a oddělenou toaletu (1,75 m2) se závěsným WC a malým umyvadlem. Jídelní část je od kuchyně oddělena barem, který je součástí luxusní kuchyňské linky. Kompletně moderně vybavená ložnice s velkou šatní skříní, skříní v předsíni (11,17 m2), botníky a úklidovou skříní, spolu se zděným sklepem v přízemí (3,29 m2) poskytuje dostatek úložných prostor. Obývací pokoj je rozdělen na dvě části oddělené světelným paravanem - na obývací část a pracovní kout. Celý byt opticky propojuje světlá dubová plovoucí podlaha, která prochází z jídelny přes předsíň dvoukřídlými dveřmi do obývacího pokoje. To dává vyniknout všem dveřím v tmavohnědém ořechu s kováním nikl satén. V kuchyňském koutu je podlaha z leštěné dlažby, ve vstupní části předsíně z dlažby dvoubarevné. Ložnice má podlahu zvlášť zvukově izolovanou s dobře udržovatelným efektním kobercem. Výmalba stěn je všude sladěna s okenními žaluziemi, závěsy a dalším vybavením interiéru.

V přízemí domu jsou k dispozici společné prostory kočárkárna / kolárna a sušárna. Přímo před domem je velké parkoviště s dostatkem volných parkovacích míst a ve vnitro-bloku domu dětské hřiště a lavičky k posezení. Autobusová zastávka, obchody, pošta, městský úřad jsou vzdáleny cca. 1-2 min. pěšky od domu. Měsíční platba do fondu oprav a na správu domu činí 1614,-. Komplet náklady činí zhruba 3500,-/měs. včetně elektřiny.

Videoprohlídka a fotky bytu ke stažení https://www.box.com/s/v8w9knamroe58zxemz3u

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu221429
Dispozice2+1
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha84
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.