Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyLaténská, Praha - Jinonice

Laténská, Praha - Jinonice
Cena3 399 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 415 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Krásný byt 2+kk/lodžie v osobním vlastnictví je situován ve 3. podlaží novostavby z r. 2010 v žádané rezidenční lokalitě Jinonice/Botanica. Plocha bytu 54 m2 + lodžie 9,7m2 + sklepní kóje 2,5m2 + 1x garážové stání. Byt je orientován na severozápad a tedy si lze z lodžie užívat romantické letní západy slunce. Z bytu je moc pěkný výhled na přírodní rezervaci Vidoule, která je územním plánem řešena jako přírodní území bez možnosti jakékoli budoucí výstavby – možnost hezkého trávení volného času v autentické přírodě, třeba při procházkách. Byt zatím nebyl užíván a je ve stavu jak byl předán od developera, tedy úplně nový. V bytě jsou krásné dřevěné podlahy a krásná dřevěná eurookna. Je provedena příprava na předokenní elektrické žaluzie. V koupelně jsou použity kvalitní značkové zařizovací předměty, obklady a dlažba. V bytě je kabeláž na PC síť a kabelovou televizi. Vstupní dveře jsou bezpečnostní. Docházková vzdálenost na metro Nové Butovice 10 minut. Lokalita je vybavena veškerou občanskou vybaveností, jako OC Nové Butovice, Německá škola, školka atp. V okolí se nachází velice hezká a architektonicky zdařilá rezidenční výstavba.

Byt je ihned volný k prodeji.

Vlastníkem bytu je pan Hamed Fardsoltany, který se dlouhodobě nachází mimo ČR. Při prodeji tohoto bytu vypomáhám vlastníkovi, jakožto jeho dobrý přítel. Mé jméno je Jan Kaisrlíkk. V případě Vašeho zájmu mě prosím kontaktujte na telefonu: 606 668 740 nebo emailu: jan.kaisrlik@seznam.cz

Wonderful apartment 2+kt (1 bedroom, 1 living room including kitchenette) with terrace is situated on 3rd floor of lately erected building (in 2010) in demanded residential district Jinonice/Botanica. Apartment area is 54 m2 + terrace 9,7 m2 + cellar 2,5 m2 + garage space. The apartment is oriented to northeast, so it will give you great opportunity to enjoy summer sunsets from the terrace. There is a great view of nature reservation Vidoule. The apartment has not been used yet and it is in the same condition as was taken over from developer, so totally brand-new. The apartment is equipped with pretty wooden floors, wooden doors and wooden euro windows. There is done preparation for electric remote controlled sun-blinds. There are used high quality branded fixtures, fittings and tiles in bathroom. There is internet and TV cabling available in the apartment. Apartment entrance door is of security standard. The apartment is in walking distance of 10 min. from metro stop Nové Butovice. The district has got complete civic amenities: shopping mall Nové Butovice, German grammar school, kindergarten, etc. There is very nice and successful residential development in the close neighborhoods. The apartment is available for sale immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu221481
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha54
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.