Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 83 m² bez realitkyProsecká, Praha - Prosek

Rezervováno
Prosecká, Praha - ProsekVybaveno
Měsíční nájemné19 900 Kč

+ Poplatky za služby3 800 Kč


Byt se nachází v rezidenční čtvrti Nad Krocínkou P9 ul. Prosecká, která je zajímavá především svým umístěním v klidné oblasti s výhledem na Prahu a blízkosti metra Prosek.

Byt 2+kk/83m2 je umístněn do 2.patra ze 4. Obytná plocha je 72 m2 a výměra terasy a balkonu 11 m2. Součástí bytu je garážové stání.

Celková dispozice bytu je výborná - kuchyně je spojena s obývací částí s přímým vstupem na terasu a tvoří tak denní funkční část bytu. Ložnice má samostatný vstup s přístupem na menší balkon a do šatny. Koupelna je přístupná z chodby a je vybavena vanou, bidetem, wc, pračkou a sušičkou. Byt je vybaven kuchyňskou linkou, myčkou, chladničkou, mikrovlnou troubou, horkovzdušnou troubou, varnou deskou a digestoří. Spotřebiče značky Whirlpool. Jako další vybavení bytu je k dispozici vestavěná skříň ve vstupní části bytu, 2 manželské postele, kožená sedací souprava, konferenční stolek, rozkládací jídelní stůl a židle.

Vratná kauce jsou 3 nájmy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu221671
Dispozice2+kk
Dostupné od3. 1. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha83
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.