Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 110 m² bez realitkyPraha - Malá Strana

Praha - Malá StranaČástečně vybaveno
Měsíční nájemné24 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Krásný byt 4+kk po kompletní rekonstrukci o velikosti 110m2 v druhém patře rekonstruovaného domu v ulici Vlašská na Malé Straně. Byt je velmi klidný a světlý, orientace oken na jih. V ložnici malovaný strop, dubové podlahy, kuchyňská linka se zabudovanými spotřebiči, vytápění na plynový kotel. Pražský hrad, Malostranské náměstí, Strahovský klášter, Petřín nebo MHD 5 minut chůze, bezpečná a klidná lokalita. Cena pronájmu je 24.000,- Kč + 2.500,- poplatky + 2.500,- Kč energie. Pro více informací mě prosím kontaktujte.

Beautiful apartment 4+kk after complete reconstruction of size 110m2 in the second floor of a residential building in the street Vlašská in Mala Strana. The apartment is very quiet and light, orientation of windows to the south. The bedroom with painted ceiling, oak floors, kitchen with built in appliances, heating by gas boiler. Prague Castle, Lesser Town Square, the Strahov Monastery, Petrin or public transport 5 minutes walk away, safe and quiet neighborhood. Price is 24.000, - CZK + 2.500, - fees + 2.500, - CZK energy. For more information, please contact me.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu221686
Dispozice4+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha110
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.