Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 42 m² bez realitkySoučkova, Brno - Komín, Jihomoravský kraj

Součkova, Brno - Komín, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč


Byt se nachází v klidné části Brna - Komín v 1. patře. Je částečně vybaven, kuchyňskou linkou, varnou deskou, ledničku s mrazničkou, mikrovlnou troubou, automatickou pračkou, nově zrekonstruovaná koupelna. V domě rozvod UPC, možnost připojení na internet a TV. V těsné blízkosti MHD s dobrým spojením k technologickému parku, vzdálenost od centra 15 minut, bezproblémové parkování. Vhodné pro zaměstnance IBM 1 – 2 osoby, bez dětí a zvířat. Cena pronájmu 8 500,- včetně inkasa. Požadována vratná kauce ve výši 1 měsíčního pronájmu. Volné od 1. 12. 2012.

Kontakt: 732 533 252

Nechci být kontaktována realitními kancelářemi!

I rent a flat to reliable person. The flat is newly reconstructed, size is 1 + 1, 42m2. The flat is situated in calm part of Brno, in Komín. The flat is in first floor. It is partly furnished (a kitchen cabinet, a hob, a fridge with freezer, a washing machine, a microwave oven, newly reconstructed bathroom). In house is a distribution of UPC, possibility to connect to internet and cable TV. A station of public transportation is near. There is very good conection to Technologický park. A distance from city centre is fifteen minutes by a tram. Parking is not a problem in this locality. The flat is suitable for employee IMB, for one or two persons without children and pets.

A prize for a rental is 8 500 Kč monthly including energies. I demand returnable bain 8 500 Kč. The flat is free from 1. 12. 1212. Contact: 605 974 743

I don´t want to be contacted by reality companies!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu221731
Dispozice1+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Plocha42
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.