Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 45 m² bez realitkyKomunardů, Praha - Holešovice

Komunardů, Praha - HolešoviceVybaveno
Měsíční nájemné6 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Jako přímá majitelka nabízím k pronájmu byt 1+kk v Holešovicích, ul. Komunardů, přímo u tram. zastávky Dělnická, 3min od stanice metra Vltavská – výborná dostupnost do centra. Byt je prostorný (35m2), velice slunný a dispozičně ideálně řešený – předsíň, „obývák“ s kuchyní za rohem, koupelna s vanou a WC, komora. Nachází se v posledním, 6. patře (s výtahem), součástí je prostorná terasa (10m2) s nádherným výhledem. Byt je plně vybaven – kuchyňská linka, pračka, internet, klimatizace – ostatní nábytek dle dohody. Je po rekonstrukci (plastová okna, plovoucí podlaha, moderní styl). Je ideální pro jednoho člověka či mladý pár. K dispozici od 1. června. Cena: 10.000 Kč včetně všech poplatků. Kauce ve výši 10 000Kč.

Directly from owner: I am offering a 1+kk sunny flat (35m2) located in Prague 7, 5min to the very city center.

It is situated just at the tram stop Delnicka and two stops from the underground station Vltavska.

The flat is in the 6th, last floor (building with elevator) and it has a big terrace (10m2) so you can enjoy beautiful view over historical parts of old industrial quarter of Prague.

The flat is reconstructed and very nice, its ideal for one person used to full comfort and modern style. Includes furniture - washing machine, fully equiped kitchen, climatization, bar, sofa, wardrobe - more furniture on agreement.

It consists of a bathroom with a bath and toilet, entrance hall, living room and the kitchen around the corner, small food store room and the terrace.

Available from 1st of June. Please contact me at sonia.bogarova@loweworldwide.c om.

Price 10.000 CZK monthly (all services included - heating, electricity, water, cleaning in the building, elevator etc.).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu22184
Dispozice1+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
Užitná plocha45
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.