Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 5+1 • 200 m² bez realitkyDobrovského, Praha - Holešovice

Dobrovského, Praha - HolešoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné40 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Dovolujeme si Vám nabídnout k pronájmu luxusní byt v domě, který celý právě prošel náročnou a precizní rekonstrukcí. Je zde věnována pozornost každému detailu, výsledkem je vysoký standart tohoto bytu. Byt je v celém druhém patře bytového domu, je zde pět pokojů a kuchyně, dále tři koupelny – jedna z nich en-suite. Při rekonstrukci byly použity pouze kvalitní materiály a byt je částečně zařízen luxusním nábytkem. Parkování v objektu cez ulici nebo přímo na ulici. Dům se nachází 4 min. od parku Letná, veškerá občanská vybavenost v okolí.

We offer for rent a luxury apartment in the house, which has just undergone a demanding full and accurate reconstruction. There is pay attention to detail, resulting in a high standard this apartment. The apartment is the entire second floor of the apartment building, there are five bedrooms and kitchen, as well as three bathrooms - one of them en-suite. During the reconstruction were used only the finest materials and the apartment is partially furnished with luxurious furniture. Parking in the building across the street or on the street. House is 4 min. from the park Letná, all amenities nearby.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu221890
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha200
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.