Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Kancelář
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem kanceláře 2+1 • 94 m² bez realitkyVáclavské náměstí, Praha - Nové Město

Václavské náměstí, Praha - Nové MěstoVybaveno
Měsíční nájemné30 000 Kč

+ Poplatky za služby6 110 Kč


Kanceláře jsou situovány v centru Prahy přímo na Václavském náměstí. V domě je nový výtah. Cena zálohy na služby je bez DPH. Depozit ve výši 3x nájemné + zálohy na služby + DPH. Délka nájmu je 1 rok (poté na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 6 měsíců). Velkou výhodou je blízkost parkovacího domu Slovan a všech prostředků MHD. Sazba za parkovné je 40,-Kč/hod., lze také zakoupit parkovací kartu pro dlouhodobé parkování. Volné od 01.01.2013. Při rychlém jednání možná sleva na nájemném.

The offices are located in the center of Prague on Wenceslas Square. The building has a new elevator. Deposit for services is without VAT. Deposit is in the amount of 3 times the rent + deposit for the services + VAT. The length of the lease is 1 year (after that will be indefinite period with 6 months notice). The big advantage is the proximity of the parking house Slovan and all means of public transport. The rate for the parking is 40,-Kč/hour. You can also purchase a parking card for long term parking. Available from 01.01.2013. The discount on the rent is possible.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu222013
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha94
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.