Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 128 m² bez realitkyTyršova, Praha - Nové Město

Tyršova, Praha - Nové MěstoČástečně vybaveno
Cena4 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 019 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Byt 4+1 po luxusní rekonstrukci,1.nad.podlaží,128m2 momentalně užívaný jako byt,v minulosti jako sídlo firmy se čtyřmi prostornými místnostmi. Vstupní dveře do domu se otevírají pomocí elektrického klíče, v bytě zrestaurované parkety a dlažba,kuchyň s vestavěnými spotřebiči, vlastní topení, koupelna se sprchovým koutem a oddělené WC. Výborná dopravní dostupnost, 2min od stanice metra I.P.Pavlova.

Sumptuous luxury apartment in pristine condition, completely newly renovated throughout. 4 large bedrooms, contemporary designed bathroom with separate toilet, large newly appointed kitchen with all modern appliances.

This apartment is a very spacious, a top quality residence in close proximity to all amenities and also close to Prague Centre, with easy access to all public transport including underground. Would suit professional person or couple with family. Also suitable for commercial or professional use in a business capacity.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu222042
Dispozice4+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha128
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.