Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 77 m² bez realitkyPřeštická, Praha - Hostivař

Přeštická, Praha - HostivařVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Kdo nehledá byt, kde mu pod okny jezdí auta a nebo má výhled do vnitrobloku? Nabízím k pronájmu slunný zrekonstruovaný byt s celoprosklenou lodžií orientovanou na jih nacházející se v klidné lokalitě s krásným výhledem na Prahu přes botičské údolí plné zeleně pod Zahradním městem poblíž parku kolem Hostivařské přehrady. Optimálně řešený byt s obývacím pokojem propojený s kuchyní. Nová linka, nová koupelna. V obývacím pokoji je ve zdi zabudované akvárium:-)´Byt má sklep. Poblíž Toulcův dvůr a obchodní centrum Park Hostivař. Bus 177 - zastávka u domu. 5 min na metro "C" Opatov. Aktuálně štukuji poslední pokoj:-)A plastová okna budou kolem vánoc - jsou ve výrobě.

Who doesn´t search a flat with trafic under windows or wiew to another building? I offer sunny reconstructed flat with full glasses balcony oriented towards the North established in quite locality wiew toward Prague through Botič valley full of green under Garden city situated near the park around Hostivař dam. Optimal disposition of flat with kitchen inside of living room. New kitchen, new bathroom. Aquarium is in wall of living room. Near is Toulcův dvůr and business centre Park Hostivař. Bus 177 - station by a building. 5 min from metro station Opatov (line "C").

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu222105
Dispozice3+1
Podlaží6
Typ budovyPanel
Plocha77
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.