Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 79 m² bez realitkyHnězdenská, Praha - Troja

Hnězdenská, Praha - TrojaVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč


Pronájem 1 ložnice ve zařízem bytě 3+kk s balkonem situovaným v 8. patře nedávno postaveného rezidenčního komplexu (2004) na Trojském vrchu, s dobrou občanskou vybaveností, dobrým spojením do centra a dostatkem zeleně v okolí.

Byt má obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem a vstupem na balkon s výhledem do dalekého okolí, 2 ložnice (jedna je pro pronájem), dále koupelnu s vanou a WC, komoru a šatnu. Bezpečnostní vstupní dveře, vestavěné skříně, žaluzie, elektrické topení, pračka, TV, domácí vrátný. Dva výtahy a kamerový systém v budově. Poplatky jsou v ceně.

Je možnost pronajat celý byt.

Prosím žádné realitní kanceláře nevolat!

Fully furnished 1 bedroom in the 2-bedroom apartment with a balcony situated on the 8th floor of a recently built (2004) residential development on Trojský Hill, with good connections to the city center.

The apartment has living room with a fully fitted open kitchen and access to the balcony, two bedrooms (one is provided for rent), bathroom with bath tub and toilet, storage/utility room, and walk-in closet. Security door, built-in wardrobes, blinds, electric heating, washer, TV, audio entry phone. Two lifts and camera system in the building. Services are in price. It is possible to rent the whole apartment.

Do not call any reality estates!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu222249
Dispozice3+kk
Podlaží8
Typ budovyCihla
Plocha79
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.