Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 58 m² bez realitkyOndříčkova, Praha - Vinohrady

Ondříčkova, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


ZAŘÍZENÝ (nebo lze i jako NEZAŘÍZENÝ) byt po rekonstrukci, 58 m2, VINOHRADY - hezký a prostorný byt po rekonstrukci, dispozice 1 + 1, světlý, metro A Jiřího z Poděbrad 100m, Riegrovy sady 200m, 4. patro s výtahem, koupelna, samostatné WC, předsíň a komora, sklep k dispozici. Zálohy na poplatky ve výši 2000 za měsíc. Velice slušný a milý majitel.

EQUIPPED (or possibly also NON-EQUIPPED) APARTMENT AFTER REFURBISHMENT 58 m2 VINOHRADY - nice and spacious apartment after refurbishment, 1 bedroom, 1 kitchen, 1 entrance hall, bathroom, separate WC, storage room, bright flat, underground line A Jiřího z Poděbrad 100m, Riegrovy sady (Rieger park) 200m, 4th floor with elevator, cellar also available. Advance payment for supplies and services in the amount of CZK 2000 (EUR 80). Very decent and amiable English speaking landlord.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu222385
Dispozice1+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha58
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.