Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 51 m² bez realitkyZahradní, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj

Zahradní, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj
Cena1 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 981 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízím k prodeji atraktivní byt 2+1 (51 m2) s balkónem ve 3. podlaží cihlového činžovního domu. Byt je po celkové rekonstrukci z roku 2010 - plastová okna s izolačními dvojskly, nové rozvody vody, plynu a elektřiny, vlastní plynové ústřední topení, kuchyňská linka vč. spotřebičů, plovoucí podlahy, dlažba, nová koupelna. Prostorná kuchyně je vybavena rohovou linkou s vestavěným plynovým sporákem, elektrickou horkovzdušnou troubou a myčkou, vše značky Bosch. V obývacím pokoji a ložnici jsou původní dubové parkety. K bytu náleží dva sklepy + společná kočárkárna a sušárna. Dům má pouze dva vchody, každý po šesti bytech (2 sousedící byty na každém patře). U domu je velká oplocená zahrada s dětským pískovištěm a posezením. Dům má novou střechu a ve společných prostorech nová okna. Výborná dopravní dostupnost, kousek od tramvajové zastávky linky č. 1, jen 15 min. chůze do centra. Hlavní předností bytu je lokalita Zahradní ulice v Plzeňské čtvrti Slovany, kde je výborná občanská vybavenost, převažuje zástavba rodinných domků se spoustou zeleně, je bezproblémové parkování před domem a obecně bezpečné a klidné prostředí. Nedaleko je cyklostezka, park Homolka a sportovní areál "Škoda Park".

Attractive one bedroom apartment 2+1 (51 m2) with a balcony on the 3rd floor of brick building. Apartment is after complete reconstruction in 2010 - plastic windows with insulating double glazing, new water-, gas- and electricity installation, own gas central heating, kitchen inc. appliances, new flooring, tiles, new bathroom. The spacious kitchen is equipped with a corner unit with built-in gas stove, electric oven and dishwasher, all Bosch. In the living room and bedroom are original oak floors. The apartment has two cellars + shared pram room and kiln-drying. The house has only two entrances, each of six apartments (two on each floor). The house has a large fenced garden with a children's sandpit and seating area. The house has a new roof and new windows. Excellent transport accessibility, close to the tram line 1, only 15 min. walk to the city center. The main advantage of the apartment is the location in Zahradní Street in the Plzeň - Slovany, where is excellent amenities, predominantly family houses with lots of green, easy parking in front, and is generally a safe and quiet environment. Nearby is the bike path, recreation area Homolka and sports complex "Škoda Park".

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu222396
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha51
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.