Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 35 m² bez realitkyZa valem, Praha - Kunratice

Za valem, Praha - KunraticeVybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Pronajmeme pěkní byt 1+kk (35 m2) s balkonem a garážovým staním, v blízkosti autobusové zastávce IKEM (7 min od metra C- Budějovická) Praha 4

Byt se nachází v 1. patře cihlového domu. Sestává z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, s lednicí, kuchyňskou linkou s vestavěnou sklo-keramickou deskou, myčkou a digestoří, dále předsíně s vestavěnou skříní a botníkem a koupelny s vanou spojené s WC, myčka. V obývacím pokoje se nachází rozkládací pohovka, komoda, psací stul, police, TV. Wi-fi.

V domě se nachází společný sklep. Veškerá občanská vybavenost v místě, v blízkosti Kunratického lesa (pěšky 3 minuti chůze)

Prosím pouze nekuřáci

Volné od 01 Února 2013, dlouhodobý pronájem, vratná kauce 1 měsíc.

1+kk flat (35 m2) with garage and balcony for long term rent in Kunratice, Prague 4 (IKEM bus station, 5 min from metro C Budějovická).

A cozy modern fully furnished apartment which consists of a nice room with a living and sleeping place and an attached kitchen unit equipped by stove, refridgerator, dishwasher and microwave and also a dining place, 1 bathroom with a bath tube, toilet and washing machine. Internet and SAT connections available. In the living room there is sofa, drawers, desk, TV.

Situated on the 1st floor of a building with an elevator, with opportunity to utilize common storage place. Ther is 2 shops downstares and 2 restaurants in the area. Building is close to Kunraticky les.

For non smokers.

The flat is avalable from 01.02.2013,

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu222406
DispoziceGarsoniéra
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha35
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.