Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 60 m² bez realitkySteparska, Praha - Hlubočepy

Steparska, Praha - HlubočepyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 400 Kč

+ Poplatky za služby4 100 Kč


Pěkný, atypický byt v novostavbě. Byt je upraven z původního 2+kk na velký 1+kk o rozloze 60m2. Separátní je šatna 5m2 a koupelna s toaletou 5m2 (včetně pračky). Nová kuchyňská linka je vybavena varnou deskou, troubou, digestoří a boxy pro 25 lahví vína. Součástí obýváku jsou dvě sedačky. Z balkonových dveří se dá jít přímo na trávník, příjemné pro snídaně venku. Jde o velmi klidnou lokalitu. 5 min do obchodu. Tram jezdí 24 hod. (6min vzdálenost), BUS vzdálenost 5 min. Kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu.

K nastěhování: IHNED

Atypical flat in new building. The apartment is adapted from the original 2 + kk into big openplace 1 + kk an area of 60m2. Separate dressing room is 5m2, 5m2 bathroom with toilet (including washing machines). The new kitchen is equipped with hob, oven, hood and boxes for 25 bottles of wine. Two seats are part of the living room. True the balcony doors you can go directly to the lawn, nice for breakfast outside. Is a very quiet location. 5 min to the store. 24 hour tram awailable (6min distance), BUS distance 5 min. Deposit equal to one month's rent.

Ready to move: NOW

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu22249
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyOstatní
Plocha60
VybavenoČástečně
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.