Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 107 m² bez realitky5. května, Praha - Nusle

5. května, Praha - NusleČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 500 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Jako přímý majitel nabízím od 07/2015 k dlouhodobému pronájmu prostorný zděný, světlý a dispozičně velmi dobře řešený byt 4+kk 107 m2 v žádané lokalitě v blízkosti parku Jezerka a s krásným výhledem na Prahu (4. patro bez výtahu). Byt je orientován na slunnou V a Z stranu, tvoří jej 4 neprůchozí obytné místnosti (obývací pokoj s kuchyňským koutem, velká ložnice a dva dětské pokoje), dále vstupní hala, koupelna, samostatné WC, komora a šatna. Byt prošel v roce 2011 kompletní rekonstrukcí - nové rozvody (elektrika, voda), tapety, zbroušené dubové parkety, nová kuchyň na míru se spotřebiči Bosch a AEG, v pokojích jsou šatní skříně. K bytu dále náleží sklep v suterénu domu, k dispozici je sušárna. Byt je pouze částečně zařízený (kuchyňská linka se spotřebiči – lednice, myčka, indukční deska, trouba, digestoř, ve dvou pokojích jsou vestavěné skříně, v koupelně dvě skříňky + sprchový kout). Přiložené fotky jsou z roku 2013, kdy jsme byt obývali. Do konce června je byt obsazen nájemníky.

Atraktivní lokalita, menší bytový dům, výborná dopravní dostupnost (5 min metro Pankrác, 3 min tram Na Veselí, BUS Sdružení), nákupní centrum Arkády (5 min), v blízkosti škola i školka (2 min), po dohodě možnost parkování jednoho vozu pod uzamčením ve dvoře (700 Kč/ měsíc), elektřina - převod na nájemce. Navzdory všem očekáváním (s ohledem na magistrálu) je v bytě ticho a klid! Poplatky jsou účtovány dle počtu osob (4 os - 4500 Kč + elektřina cca 1500 Kč). V případě zájmu mě, prosím, kontaktujte na mailu. RK, prosím, nekontaktovat! Děkuji.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu222528
Dispozice4+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha107
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.